Partners

Om een compleet pakket van diensten en producten aan te kunnen bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit werkt Monito samen met een aantal partners.

Wame

Websites - Applicaties - Advies

Wij werken zeer vruchtbaar samen met Wame op het gebied van applicatieontwikkeling. Daar waar Monito capaciteit tekort komt, springt Wame bij. Een betrouwbare en flexibele partij waar wij graag mee samenwerken!

Meer informatie, zie www.wame.nl

SusaGroup

Experience design

Als spin-off van Monito is SusaGroup een bijzondere partner. Alle 'experience design' activiteiten van Monito zijn hier nu in ondergebracht. Dit geldt onder andere voor de LEMtool en de ontwikkeling van PrEmo Online.

Meer informatie, zie www.susagroup.com (Engelstalig)

Universiteit Twente

Kennis en faciliteiten

De Universiteit Twente ondersteunt haar spin-offs onder andere door middel van een Tijdelijke Ondernemers Plaats (TOP) waarbij het bedrijf gebruik kan maken van de faciliteiten en kennis binnen de universiteit. Ook Monito is na selectie toegelaten tot deze regeling.

Binnen het TOP programma worden wij ondersteund en geadviseerd door:

Byte Internetdiensten

Hosting

De door ons ontwikkelde websites en online applicaties brengen wij onder bij onze vaste hosting partner Byte Internetdiensten. Hierdoor kunnen wij tegen een zeer scherpe prijs een compleet pakket aanbieden.

Monito BV - Postbus 715 - 7500 AS Enschede - 053-431 05 91 - info@monito.nl - www.monito.nl