Een sprong met webtechnologie

Voor nieuwe toepassingen en mogelijkheden bent u bij Monito aan het goede adres. Niet alleen voor klanten werken zij graag aan nieuwe websites en concepten, ook zelf zitten ze vol idee├źn. De drie oprichters Bas, Lars en Marco blinken uit in het realiseren van innovatie op drie focus gebieden, ieder vanuit zijn eigen expertise en passie. Dit doen wij samen met Martin en Erik als vaste programmeurs en een aantal parttimers en doorlopend stagairs. Samen vormen wij een dynamisch en creatief team.

Spin-off van de Universiteit Twente

In 2002 is Monito opgericht als spin-off van de Universiteit Twente. Het ondernemende klimaat op de campus van de universiteit is een goede stimulans geweest. Lees meer over de geschiedenis van Monito.

Innovatief, creatief en kwaliteit

We zijn graag met nieuwe concepten en webapplicaties bezig. Dit vertaalt zich dan ook in een groot aantal innovaties die we hebben gerealiseerd.

Niet alleen voor klanten werken wij aan goede oplossingen, ook zelf werken wij regelmatig nieuwe producten en toepassingen uit. Een goed voorbeeld hiervan is de LEMtool, wat uiteindelijk zelfs heeft geleid tot een nieuw bedrijf als spin-off van Monito, SusaGroup.

Werken vanuit sterke punten

Monito is sterk in het innoveren met webtechnologie. Wij geloven dat het beste resultaat ontstaat als iedereen doet wat hij of zij leuk vindt, en goed in is. Dit leidt automatisch tot een focus op bepaalde expertises.

Altijd in samenwerking

Voor het komen tot een optimaal resultaat is samenwerking van groot belang. Natuurlijk in de eerste plaats met de klant en haar organisatie. Daarnaast hebben wij een aantal (strategische) samenwerkingspartners om ons aanbod aan te vullen en te versterken.

Klant- en mensgericht

Op deze manier helpt Monito al meer dan zes jaar haar klanten, waaronder Shell, Universiteit Twente, Alifa, de Belastingdienst, BMC en Unilever, om ook een sprong te maken.

Monito BV - Postbus 715 - 7500 AS Enschede - 053-431 05 91 - info@monito.nl - www.monito.nl