Evenementenkalender

Organiseert u vaak evenementen, heeft u als organisatie een agenda die u graag op uw website wilt publiceren? Dat kan! Monito heeft al diverse kalenders ontwikkeld, van evenementen beheer systeem tot relatief eenvoudige module voor Admino.

 1. Universiteit Twente
  Geïnitieerd door de Student Union en inmiddels uitgegroeid tot de universiteit brede evenementenkalender. Met de mogelijkheid om decentraal items te plaatsen, bijvoorbeeld via de door Monito ontwikkelde Verenigingsportal. De output verschijnt naast op de website van de Student Union ook op de door Monito ontwikkelde Student Portal en is beschikbaar via RSS.

 2. FNV Zelfstandigen
  Tevens een maatwerk oplossing met (filteren op) categorieën (doelgroepen), maar zonder categorie weergave en met zoeken.
  Bovendien bestaat er de mogelijkheid voor leden om items te plaatsen.

 3. Vereniging Onderwijs Research & Jongerenpunt de Lure
  Hier is aan Admino als basis de agenda module toegevoegd. Deze biedt tevens een beheer omgeving en de mogelijkheid om items naar een (Outlook) agenda te exporteren of te printen.

De intuïtieve interface zorgt ervoor dat bezoekers eenvoudig een indruk kunnen krijgen van het aanbod. De kalender is eenvoudig te bekijken per dag, week of maand. In de agenda weergave is bovendien in een oogopslag te zien op welke dagen van de maand er iets te doen is.

Ga naar het totaaloverzicht van alle 32 innovaties.

Monito BV - Postbus 715 - 7500 AS Enschede - 053-431 05 91 - info@monito.nl - www.monito.nl