De afspreker

Met een grotere groep mensen, bijvoorbeeld een projectgroep, afspreken kan erg lastig zijn. Veel mensen kennen inmiddels datumprikker.nl.

Monito heeft specifiek voor de Universiteit Twente de Afspreker ontwikkeld, een webapplicatie om snel en eenvoudig data te prikken met groepen.

Hoe werkt het?

  • Allereerst maak je een afspraak aan door op Afspraak plannen te klikken. Allereerst wordt gevraagd een titel en omschrijving te geven voor de afspraak.
  • Vervolgens wordt je gevraagd alle deelnemers en mogelijke tijdstippen op te geven. Voor het toevoegen van deelnemers konden mensen direct gebruik maken van het adresboek van de Universiteit Twente.
  • Nadat je alle deelnemers en mogelijke tijdstippen hebt opgegeven, krijgen alle deelnemers een e-mailbericht waarin ze worden uitgenodigd om aan te geven op welke voorgestelde tijdstippen ze beschikbaar zijn.
  • Aan de hand van de opgegeven voorkeuren kun je een tijdstip kiezen waarop de afspraak zal plaatsvinden. De andere deelnemers worden op de hoogte gesteld van het definitieve tijdstip.
  • Vervolgens kunnen alle deelnemers de afspraak downloaden voor hun digitale agenda, zoals Outlook.
Afspreker

Zelf gebruiken?

Wilt u De Afspreker gebruiken? Dat kan!
Hij is voor iedereen toegankelijk.

Ga naar: http://webapps.utwente.nl/afspreker/

Ga naar het totaaloverzicht van alle 32 innovaties.

Monito BV - Postbus 715 - 7500 AS Enschede - 053-431 05 91 - info@monito.nl - www.monito.nl